Ontbijtsessie op 2 juli

GroenLinks ontbijtbijeenkomst in Mierlo
Informele ontmoeting voor GroenLinks-leden en sympathisanten uit Geldrop-Mierlo

Geldrop, 25 juni 2017 – op zondag 2 juli houdt GroenLinks Geldrop-Mierlo haar eerste bijeenkomst op weg naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Onder het genot van een ontspannen ontbijt bespreken de leden van GroenLinks de onderwerpen die zij belangrijk vinden voor haar verkiezingsprogramma. GroenLinks gelooft in een open, sociale en groene gemeente en wil graag weten wat dat betekent voor haar leden en sympathisanten in Geldrop-Mierlo.

Door ideeën bij elkaar te brengen wordt de kracht voor verandering in onze gemeente gebundeld. Daarom is iedereen die het GroenLinks gedachtegoed een warm hart toedraagt van harte welkom om mee te denken. De toegang is gratis en er is een open inloop tussen 9:30 uur en 11:00 uur. Voor vegetarisch eten, lekkere en gezonde drankjes en goede muziek wordt gezorgd.

Aanmelden kan heel eenvoudig door gebruik te maken van de reactieknop in het evenement op de Facebookpagina van GroenLinks Geldrop-Mierlo of door een e-mail te sturen naar geldrop-mierlo@groenlinks.nl. Verdere informatie wordt verstrekt via Facebook of na aanmelding per e-mail.

Over GroenLinks Geldrop-Mierlo

GroenLinks streeft naar een groen, sociaal en open Geldrop-Mierlo met actieve regionale samenwerking. GroenLinks Geldrop-Mierlo heeft twee zetels in de gemeenteraad en kent met haar fractieassistenten en politieke DenkTenk een actieve en optimistische achterban. Kijk voor informatie over onze afdeling en standpunten op geldrop-mierlo.groenlinks.nl.

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Carin Pieper
06-16445454
carinpieper@yahoo.com