Het bestuur van de afdeling GroenLinks Geldrop Mierlo en omstreken bestaat uit:

Jet Duenk | Voorzitter
Jos Klomp | Secretaris-penningmeester

In dit artikel stellen we ons aan u voor.

Jet Duenk
Toen ik als jong volwassene met een grote maatschappelijke interesse de kiesgerechtigde leeftijd bereikte, bleek dat ik mijn stem niet kon geven aan de partij van mijn keuze. Deze was niet vertegenwoordigd in de gemeente waar ik ben opgegroeid. Het belang van een lokale afdeling van een politieke partij werd mij toen duidelijk. Ziehier in een notendop mijn motivatie om me in te willen zetten voor een actief GROENLINKS in Geldrop-Mierlo en omgeving.
Ik ben 42 jaar. Ik woon, samen met mijn vriend en onze kinderen Tuur en Julie, sinds 2003 in Geldrop. Ik heb Communicatiewetenschap en Milieubeleid gestudeerd en werk bij de provincie Noord-Brabant, waar ik o.a. in een Europees project gewerkt heb dat gericht was op het ontwikkelen van nieuwe strategieën voor duurzame regionale ontwikkeling en het behoud van waardevolle cultuurhistorische landschappen. Ook heb ik samen met het Centrum voor Duurzaamheidvraagstukken Telos duurzaamheidsdebatten georganiseerd.
Ik ben een teamspeler en een generalist. Ik denk graag mee over de vraag hoe de maatschappelijke agenda te beïnvloeden. Ik hoop van harte de komende tijd samen met andere enthousiaste Groenlinksers er voor te zorgen dat dit politieke geluid in deze regio gehoord en gesteund zal worden. Nieuw elan voor een zichtbaar en actief GROENLINKS in Geldrop-Mierlo en omgeving. Wie doet mee?

Jos Klomp
Ik ben lange tijd werkzaam geweest in de volkshuisvesting als manager in de sectoren wonen en beleid; de laatste jaren tevens voorzitter van de ondernemingsraad en bedenker van plannen voor de toekomstige duurzame woningvoorraad. Na mijn vroegpensioen in 2010, ben ik als adviseur van een Huurdersvereniging en bij OpMaat (Koopgarant) nog sterk betrokken geweest bij de woonsector.  En verder maak ik nog graag muziek met mijn Volksmuziekgroep Achterum. 
In de jaren zeventig en tachtig ben ik, na een studie aan de Sociale Academie, personeelsmanager geweest bij enkele gemeenten en in de Sociale Werkvoorziening. Samen met Ine woon ik in Geldrop in de wijk Genoenhuis. We hebben twee dochters, die na hun studies in Delft en Utrecht, in de volkshuisvesting zijn gaan werken en met hun partners in hun studentenstad zijn blijven wonen.
Ik wil graag nog iets betekenen voor deze wereld, te beginnen bij mijn dorp en de regio. Belangrijke items voor mij zijn hierbij: een duurzame wereld, een groene economie, culturele vrijheid en gelijke kansen voor iedereen op deze aarde. Bij GroenLinks tref ik hiervoor het perfecte gedachtegoed en de juiste spirit aan. Ik wil graag nog enkele jaren meewerken aan het versterken van de groenrode politieke beweging in onze regio.
Email: klompjes@gmail.com ;  Mobiel: 06-51840742 ; Twitter @josklomp