Pecha Kucha Night in Mierlo met oa. fractievoorzitter GroenLinks

Zes minuten en 40 seconden? Dat is niet veel tijd om een verhaal te vertellen.
Toch gaan twaalf Mierlonaren het proberen! Op 22 april in de Bibliotheek in Mierlo.
Met behulp van 20 plaatjes, elk niet langer dan 20 seconden in beeld, delen zij met jou hun passie, hun verhaal, hun vakkennis en/of hun ideeën. En in 400 seconden, moet het klaar zijn. De klok is onverbiddelijk!

"Prietpraat"
Wereldwijd worden al Pecha Kucha avonden georganiseerd. Het idee kwam uit Japan, waar Pecha Kucha (spreek uit: petsja-koetsja) eigenlijk Prietpraat betekent. Maar het is veel meer dan dat! Het is juist een uitgekiende manier om creatief en kort een idee of product te presenteren. En voor de luisteraar is het een buitenkansje, want hij/zij laat zich in korte tijd door dorpsgenoten verrassen en inspireren.

Niek Engbers – fractievoorzitter GroenLinks Geldrop-Mierlo
Niek Engbers zal een van de twaalf sprekers zijn voor deze bijzonder Mierlose avond. De fractievoorzitter van GroenLinks Geldrop-Mierlo zal met name in gaan op zijn werkzaamheden als raadslid en als fractievoorzitter. Daarnaast krijgen we een inkijkje in de mens achter de politicus.

Tijdstip

De avond begint om 19.45u. Je bent welkom in Bibliotheek Dommeldal, vestiging Mierlo vanaf 19.30u. Maar kom op tijd, want als de zaal vol is, gaat de deur gaat dicht.