Posters plakken tot aan de Belgische grens, debatteren in Geldrop, op de bakfiets campagne voeren en kraanwater, ballonnen en windmolentjes uitdelen. We zijn al drie weken goed zichtbaar in onze mooie regio. Nu beginnen we aan het slotoffensief van onze campagne. En een groot deel van onze leden werkt op de een of andere manier mee, super!

We waren al bij de snikhete Strabrechtse Heidedag in Heeze, waar we koelhelder kraanwater uitdeelden aan de dorstige bezoekers en standhouders. In Geldrop picknickten we met Tweede Kamerlid Linda Voortman, die onze partij super vertegenwoordigde in het politieke debat in Hofdael. Bij de Brabantse Dag flyerden we tijdens de optocht en op het station en we waren te zien op de verkiezingsborden met de leus "Wij staan voor cultuur, Jij ook?!". En onze vier meter lange beachflag schitterde op verschillende plaatsen in de regio. Tijdens de kermissen in Geldrop en Mierlo deelden wij ballonnen en windmolentjes uit en vertelden aan kinderen en hun ouders het verhaal van de noodzaak van een groener NL in Europa. En we stonden op de weekmarkten van Nuenen en Heeze om de zwevende kiezer ervan te overtuigen dat een stem op GroenLinks goed terecht komt.

Nu start het slotoffensief van de campagne. De landelijke campaigners zitten 4x 24 uur in Utrecht en in alle steden van Nederland en wij gaan alle dorpen nog eens bezoeken om de posters in orde te maken en flyers uit te delen. Op maandag en dinsdag vóór de verkiezingsdatum flyeren we nog bij de NS-stations in Geldrop, Heeze en Maarheeze.

En dan moet het woensdag 12 september gebeuren in de stemhokjes in Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Someren en Cranendonck.

DE TIJD IS NU-STEM GROENLINKS!!!!