De economische crisis, bedrijven die failliet gaan en de toenemende werkeloosheid. De discussies over de zorg, het PGB en het wel of niet vergoeden van dure medicijnen. Het klimaat en onze afhankelijkheid van olievoorraden die opraken. Het kan u niet ontgaan zijn dat het roer om moet. En wel nu.

Met de naderende Tweede Kamerverkiezingen kunt u uw mening geven over de koers die Nederland gaat varen. Om u te helpen bij uw keuze organiseert bibliotheek Dommeldal Geldrop-Mierlo samen met de Volksuniversiteit een politiek debat.

Namens GroenLinks zal Tweede Kamerlid Linda Voortman aan het debat deelnemen. Zij wil graag met u praten over de koers en de keuzes die gemaakt moeten worden, en uitleggen dat het vergroenen van de economie hét antwoord is. Want niets is economisch verantwoord als het ecologisch onverantwoord is. Het financieel en ecologisch in balans brengen van onze economie en het behouden én creëren van banen met gelijke kansen voor iedereen gaan hand in hand. GroenLinks laat zien dat het kan.

Ga met GroenLinks in gesprek over een groen en sociaal Nederland. Want over een kleine maand zijn de verkiezingen. Op 12 september is er echt wat te kiezen. De tijd is nu voor een groener en sociaal Nederland. De tijd is nu voor GroenLinks. Kom op 20 augustus naar Cultureel centrum Hofdael aan de Molenstraat 23 in Geldrop. Aanvang 19.30 uur.